Wie ben ik

Hoi, ik ben Adina!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de persoon achter Walljoy. Dat betekent vast dat je, net als ik, gek bent op interieur en alles wat daarbij komt kijken! Op deze pagina vertel ik je graag meer over mezelf, waarom ik Walljoy ben begonnen en wat ik voor jou kan betekenen.

Persoonlijkheid in je interieur

Interieurstyling is één van mijn allergrootste passies. Ik kan heel veel energie halen uit het perfect op elkaar afstemmen van spullen en kleuren in huis. Wat ik daarbij erg belangrijk vind, is dat je je persoonlijkheid door het interieur heen laat stralen. Mooie spullen kopen, dat kan iedereen. Een ruimte creëeren die er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens écht van jou is, dat is een ander verhaal.

Stylen van kantoren

Voor het stylen van een werkruimte gelden er andere regels. Het is belangrijk dat je een inspirerende omgeving creëert, waarin je een thuisgevoel creeëert, zonder dat de omgeving voor teveel afleiding zorgt. Op een kantoor hang je dus minder snel familiefoto’s op, maar kan een prachtige natuurfoto of een oud schilderij wel van toegevoegde waarde zijn.

Het perfecte item voor aan de wand

Na een verhuizing ging ik op zoek naar het perfecte item voor aan de (nog hele kale) muur in ons nieuwe huis. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Veel van de items voor aan de muur die ik tegenkwam pasten qua kleur niet in ons interieur, waren te klein of vond ik het materiaal niet mooi van. Na een halfjaar hing er nog niets aan de wand! Het zette mij aan het denken: wilde ik het perfecte item, dan moest ik misschien zelf maar aan de slag gaan.

Canvas, posters, aluminium, tuinposters, plexiglas en hout

Uiteindelijk werd deze zoektocht het begin van Walljoy! Op Walljoy bied ik de mogelijkheid om foto’s te laten afdrukken op onder andere canvas, posters, aluminium (dibond), tuinposters, plexi-glas en hout. Ook werk ik aan een collectie met Oude Meesters. In de toekomst zullen hier nog allerlei andere materialen en ontwerpen bij komen.

Hulp nodig?

Voor Walljoy vind ik het vooral belangrijk om transparant te zijn; als klant moet je weten waar je aan toe bent. Is iets je niet duidelijk of heb je ergens hulp bij nodig? Laat het me weten, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een 5 euro korting coupon op alle *materialen.

*Niet in combinatie met andere acties en hout

wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven op onze website.